Bensalinjat

Bensapunput ja liittimet

Aeroflow tuotteet

Aeroflow on australialainen tuotemerkki, jonka AN-letkuliittimien valikoima on yksi laajimmista. Tuotteet eivät ole niitä edullisimpia, mutta ammattilaiset luottavat niiden toimivuuteen ja laatuun. Hanki kerralla kokonaisuus, joka on kestävä ja huoltoystävällinen.

Koko:

Hinta:

Kysy tarjousta

Aeroflow pumput

Laadukkaat polttoainepumput tankin sisään tai ulkopuoliseen asennukseen. Myös etanolille ja metanolille. Tuotto esim. 340 l/h @ 40psi. Korvaajaksi esim. Bosch 044 pumpulle.

Koko:

Hinta:

Kysy tarjousta

Huohotinsäiliöt

Yleismallinen huohotinsäiliö - erilaisia malleja. Saatavana esim. Kiillotettu, 115x165 mm, avattavan kannen alla suodatinvaahto ja sisällä öljyn erottava "sykloni". 2 kpl ORB-12, pohjassa ORB-6.

Koko:

Hinta:

Kysy tarjousta

Kerääjäsäiliöt

Aeroflow kerääjäsäiliösarja on tarkoitettu mm. Aeroflow/Bosch pumppujen kaksoisasennukseen - sopii esimerkiksi AF49-1014 ja Bosch 044 pumpuille. Säiliö on TIG robottihitsattu, ja anodisoitu mustaksi ulkoa ja sisältä, joten se kestää etanolia (E85) ja metanolia.

Koko:

Hinta:

Kysy tarjousta

Letkut

Saatavana useita erilaisia vaihtoehtoja käyttötarkoituksen mukaan esim. 200-sarjan PTFE (Teflon®) letkut teräspunoksella, 250-sarjan PTFE (Teflon®) letkut nylon-punoksella, 100-sarjan kumiletku teräspunoksella, 450-sarjan kumiletku Nylon-punoksella.

Koko:

Hinta:

Kysy tarjousta

Liittimet

Liittimet on koneistettu 6061-T6 alumiinista, ja anodisoitu. Push-lock, ORB, NPT, metriset, hitsattavat jne. Saatavana esim. koossa AN6-16. Värit musta tai hopea. Suorat liittimet, kulmat 45, 90, 120.

Koko:

Hinta:

Kysy tarjousta

Ota yhteyttä

TAI

    KolhuNaarmuLasinvaihto


    KylläEi